Ajankohta

15.10.2020 14:30 – 15.9.2020 17:30

Paikka

Marskin sali

Tapahtumaluokka

Maanpuolustuskerho
← Takaisin

Ohjelma

  • klo 14.30 - tervetulotoivotus - Kalervo Sipi
  • seminaarin avaus - FT Vesa Määttä
  • ”Suomen idänsuhteiden suuri kaari - Paasikivi, Hackzell ja Tarton rauhasta 100 vuotta” - professori Martti Häikiö
  • virvoketauko noin klo 15.30
  • klo 16.00 - ”Venäläiset joukot vuoden 1918 sodankäynnissä” - FT Tuomas Hoppu
  • keskustelua päivän aiheista - juontaa Vesa Määttä
  • klo 17.30 - seminaari päättyy

 

Kahvitarjoilu klo 14.00 alkaen. Seminaari on maksuton. - Maanpuolustuskerhon hengen mukaisesti klubiravintolan baari on avoinna - ennen seminaaria, tauolla ja lopuksi!

Ilmoittautumiset maanantaihin 5.10.2020 mennessä.

Seminaari toteutetaan vallitsevien koronarajoitusten puitteissa. Marskin saliin mahtuu em rajoitukset huomioon ottaen 150 henkilöä - ilmoittautumisjärjestyksessä. Älä tule sairaana, noudata turvaetäisyyksiä ja huolehdi käsihygieniastasi! Kasvomaskin käyttö on jokaisen omassa harkinnassa.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Kalervo Sipi kalesipi@tpnet.fi.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Tampereen Suomalainen KlubiVapaussodan Tampereen seudun perinneyhdistys

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste Rekisterin nimi:
Tampereen Suomalainen Klubi-verkkopalvelun käyttäjätietokanta

Rekisterin käyttötarkoitus:
Rekisterin tietoja käytetään käyttäjien tunnistamiseen, mahdollisten väärinkäytösten selvittämiseen ja mahdollisten teknisten ongelmatilanteiden ratkaisemiseen.

Rekisterin sisältötiedot:
Henkilötiedot: Järjestelmään tallentuu käyttäjän etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite ja -toimipaikka.
Tekniset tiedot: Käyttäjän vierailuista sivustolla tallentuu IP-osoite, selaimen tyyppi, vierailuajat sivustolla, kirjautumisaika ja uloskirjautumisaika.
Osallistumistiedot: Käyttäjän osallistuessa verkkokeskusteluihin tai palautekyselyihin niiden osalta tallentuu em. henkilötietojen lisäksi viestin otsikko, viestin sisältö ja lähettämisaika.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallentuu tietoja käyttäjien rekisteröityessä, päivittäessä omia tietojaan, kommentoidessa, osallistuessa keskusteluun tai jättäessä palautetta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Palautelomakkeella kerätyt tiedot luovutetaan palautteiden käsittelijälle eteenpäin niiden vaatimia toimenpiteitä varten. Tietoliikenteen häirintään syyllistyneiden tietoja voidaan luovuttaa rikoksen selvittämistä varten. Rekisterissä olevien tiedot voidaan poistaa asianomaisen pyynnöstä. Tietoja voidaan luovuttaa voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

Rekisterin suojaus
Käyttäjät voivat käsitellä osaa tiedoistaan kirjautumalla järjestelmään. Rekisterit ovat palvelimella, joka on suojattu asianmukaisesti.

Rekisterin vastuuyhdistys
Tampereen Suomalainen Klubi