Ajankohta

1.12.2021 18:00 – 1.12.2021 19:00

Paikka

Marskin sali

Tapahtumaluokka

Kirjanmerkkikerho
← Takaisin

 

Viime vuonna ilmestyi tamperelaisen metsätalousinsinöörin Lassi Hakulisen (s. 1969) historiallinen romaani Kronstadtin varjot, jossa käsitellään itsenäisyytemme ensimmäisten vuosikymmenten ja Venäjä-suhteemme kannalta mielenkiintoisia asioita. Suomessa ei nimittäin tänään enää tiedetä paljoakaan, mikä erityinen rooli Suomella ja suomalaisilla oli tuon aikakauden mullistuksissa ja poliittisissa konflikteissa. Jyrki Iivonen alustaa Kronstadtin kapinan historiallisia taustoja osana Neuvostoliiton ensimmäisten vuosien poliittista historiaa. Sen jälkeen Hakulinen käy läpi kirjansa taustoja ja omaa suhdettaan siihen.

Hakulisen uusin, neljäs romaani Kronstadtin varjot tarjoaa lukijalle 400 sivua yllättäviä käänteitä, kiinnostavaa ja harvoin käsiteltyä lähihistoriaa, sietämätöntä jännitystä ja rakkauttakin. Teos on saannut kiittävää kritiikkiä heti ilmestyessään: ”Lassi Hakulinen on kirjoittanut romaaniinsa Kronstadtin varjot niin väkevän ja todentuntuisen kuvauksen kaupungin valtauksesta, ettei painajaismaisesta tunnelmasta tahdo päästä millään eroon.”  (Aamulehti 16.3.2021)

Kronstadtin varjoja on saatavana tilaisuudessa, ja hinta signeeratulle teokselle on 20 e. Kirjan mukana saa tilinumeron, joten käteistä ei välttämättä tarvita.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

+ Lisää uusi osallistuja


Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste Rekisterin nimi:
Tampereen Suomalainen Klubi-verkkopalvelun käyttäjätietokanta

Rekisterin käyttötarkoitus:
Rekisterin tietoja käytetään käyttäjien tunnistamiseen, mahdollisten väärinkäytösten selvittämiseen ja mahdollisten teknisten ongelmatilanteiden ratkaisemiseen.

Rekisterin sisältötiedot:
Henkilötiedot: Järjestelmään tallentuu käyttäjän etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite ja -toimipaikka.
Tekniset tiedot: Käyttäjän vierailuista sivustolla tallentuu IP-osoite, selaimen tyyppi, vierailuajat sivustolla, kirjautumisaika ja uloskirjautumisaika.
Osallistumistiedot: Käyttäjän osallistuessa verkkokeskusteluihin tai palautekyselyihin niiden osalta tallentuu em. henkilötietojen lisäksi viestin otsikko, viestin sisältö ja lähettämisaika.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallentuu tietoja käyttäjien rekisteröityessä, päivittäessä omia tietojaan, kommentoidessa, osallistuessa keskusteluun tai jättäessä palautetta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Palautelomakkeella kerätyt tiedot luovutetaan palautteiden käsittelijälle eteenpäin niiden vaatimia toimenpiteitä varten. Tietoliikenteen häirintään syyllistyneiden tietoja voidaan luovuttaa rikoksen selvittämistä varten. Rekisterissä olevien tiedot voidaan poistaa asianomaisen pyynnöstä. Tietoja voidaan luovuttaa voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

Rekisterin suojaus
Käyttäjät voivat käsitellä osaa tiedoistaan kirjautumalla järjestelmään. Rekisterit ovat palvelimella, joka on suojattu asianmukaisesti.

Rekisterin vastuuyhdistys
Tampereen Suomalainen Klubi