Ajankohta

12.8.2022 15:00

Paikka

Laukon kartano

Hinta

69 €

Tapahtumaluokka

Klubinaiset
← Takaisin

Perjantaina 12.8. me Klubinaiset astumme Hopealinjan laivaan m/s Silver Stariin ja nautimme buffetmenusta Pyhäjärven laineilla Laukontorilta Laukon kartanoon. Kokoontuminen laivan äärellä laiturilla klo 14.45, lähtö klo 15.00 ja perillä Laukossa olemme klo 17.00. 

Ennen illan päätapahtumaa on osallistumismaksuun sisältyen mahdollisuus pikaisesti tutustua Laukon tämän kesän upeaan taideantiin.

Kaikkien tuntema loistava ja monipuolinen laulaja Maria Ylipää Ystävät-orkestereineen aloittavat klo 18.00 vajaan kaksi tuntia kestävän konserttinsa. Paikka on Pirkanmaan upein konserttisali eli Laukon kartanon puisto vanhojen lehmusten ja veistosten keskellä. Esiintymislavan edustalla käytettävissämme on 1000 numeroimatonta istumapaikkaa pöytineen. Puistoterassilta voi ostaa juomia sekä pientä syötävää, konsertissa on väliaika.

Bussi takaisin Tampereella lähtee esityksen jälkeen.

Retken hinta on 69 € hengeltä ja se sisältää menomatkan sisävesimaisemissa buffetmenuineen, paluumatkan bussilla sekä konserttilipun, jolla ennen konserttia voi tutustua myös Laukon taidenäyttelyihin.

Ilmoittautumiset ja maksut Klubikalenterin tapahtumasivulla viimeistään 10.7.  Paikkoja on rajoitetusti.

Lisätiedot  Heidi Keso, heidi.keso@empiros.fi tai 0400 554433.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KLUBINAISTEN KESÄKEIKALLE LAUKKOON!

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

+ Lisää uusi osallistuja


Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste Rekisterin nimi:
Tampereen Suomalainen Klubi-verkkopalvelun käyttäjätietokanta

Rekisterin käyttötarkoitus:
Rekisterin tietoja käytetään käyttäjien tunnistamiseen, mahdollisten väärinkäytösten selvittämiseen ja mahdollisten teknisten ongelmatilanteiden ratkaisemiseen.

Rekisterin sisältötiedot:
Henkilötiedot: Järjestelmään tallentuu käyttäjän etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite ja -toimipaikka.
Tekniset tiedot: Käyttäjän vierailuista sivustolla tallentuu IP-osoite, selaimen tyyppi, vierailuajat sivustolla, kirjautumisaika ja uloskirjautumisaika.
Osallistumistiedot: Käyttäjän osallistuessa verkkokeskusteluihin tai palautekyselyihin niiden osalta tallentuu em. henkilötietojen lisäksi viestin otsikko, viestin sisältö ja lähettämisaika.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallentuu tietoja käyttäjien rekisteröityessä, päivittäessä omia tietojaan, kommentoidessa, osallistuessa keskusteluun tai jättäessä palautetta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Palautelomakkeella kerätyt tiedot luovutetaan palautteiden käsittelijälle eteenpäin niiden vaatimia toimenpiteitä varten. Tietoliikenteen häirintään syyllistyneiden tietoja voidaan luovuttaa rikoksen selvittämistä varten. Rekisterissä olevien tiedot voidaan poistaa asianomaisen pyynnöstä. Tietoja voidaan luovuttaa voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

Rekisterin suojaus
Käyttäjät voivat käsitellä osaa tiedoistaan kirjautumalla järjestelmään. Rekisterit ovat palvelimella, joka on suojattu asianmukaisesti.

Rekisterin vastuuyhdistys
Tampereen Suomalainen Klubi