Ajankohta

14.8.2021 08:00

Paikka

Vesireitti Hauho Pälkäne

Tapahtumaluokka

Kirkkovenekerho
← Takaisin

 

Hyvät Suomalaisen Klubin jäsenet,

Takavuosien klubisouduissa käytetty kirkkovene "Naakka" on parin viime vuoden ajan ollut Pälkäneveden rannalla voimia keräämässä.  Nyt kuitenkin tähdätään vesille laskuun alkaneen kesän aikana ja viimein Klubisoutuun 2021 päivämäärällä 14.8.2021.  Ja toki moneen muuhunkin soutuun.

Sisävesiretkeilystä kiinnostuneet ilmoittautukaapa hetimmiten allekirjoittaneelle timo.tulosmaa@outlook.com.  Olet sitten noviisi tai kokenut, wanha tai noori, mies tai nainen, olet tervetullut.  Ryhmä ja harjoitus opettaa jos harrastus on ennen kokematon.  Sopivalla yhteiskuljetuksella siirrytään Hauhon keskustaan ja jälleen myöhemmin päivällä Epaalasta takaisin Tampereelle.  Retken puolivälissä poiketaan lounaalla jossain sopivassa paikassa.  1 + 11 hengen soutajisto pitää olla tiedossa viimeistään 24.7.2021.

Reitti tulee olemaan klubisouduissa neitseellinen Hauhon keskusta - Pälkäneen Epaala.  Noin 30 km eli juuri sopiva yhden päivän veto.  Ja muistakaa, että kirkkovenesoutu on nautinnollinen, enemmän kuin sopiva ulkoiluharraste Suomen Suveen ja kimalteleville sisävesireiteille.

TERVETULOA MUKAAN

Suomalaisen Klubin Kirkkovenetoimikunta

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste Rekisterin nimi:
Tampereen Suomalainen Klubi-verkkopalvelun käyttäjätietokanta

Rekisterin käyttötarkoitus:
Rekisterin tietoja käytetään käyttäjien tunnistamiseen, mahdollisten väärinkäytösten selvittämiseen ja mahdollisten teknisten ongelmatilanteiden ratkaisemiseen.

Rekisterin sisältötiedot:
Henkilötiedot: Järjestelmään tallentuu käyttäjän etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite ja -toimipaikka.
Tekniset tiedot: Käyttäjän vierailuista sivustolla tallentuu IP-osoite, selaimen tyyppi, vierailuajat sivustolla, kirjautumisaika ja uloskirjautumisaika.
Osallistumistiedot: Käyttäjän osallistuessa verkkokeskusteluihin tai palautekyselyihin niiden osalta tallentuu em. henkilötietojen lisäksi viestin otsikko, viestin sisältö ja lähettämisaika.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallentuu tietoja käyttäjien rekisteröityessä, päivittäessä omia tietojaan, kommentoidessa, osallistuessa keskusteluun tai jättäessä palautetta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Palautelomakkeella kerätyt tiedot luovutetaan palautteiden käsittelijälle eteenpäin niiden vaatimia toimenpiteitä varten. Tietoliikenteen häirintään syyllistyneiden tietoja voidaan luovuttaa rikoksen selvittämistä varten. Rekisterissä olevien tiedot voidaan poistaa asianomaisen pyynnöstä. Tietoja voidaan luovuttaa voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

Rekisterin suojaus
Käyttäjät voivat käsitellä osaa tiedoistaan kirjautumalla järjestelmään. Rekisterit ovat palvelimella, joka on suojattu asianmukaisesti.

Rekisterin vastuuyhdistys
Tampereen Suomalainen Klubi