Ajankohta

8.6.2024 16:30

Paikka

Tampereen Komediateatteri

Hinta

75 €

Tapahtumaluokka

Kulttuuri← Takaisin

 

Hyvät Suomalaisen Klubin jäsenet,

Suomi - ja varmaan ainakin osa myös Tampereen Suomalaisen Klubin jäsenistä - koki jotain ainutlaatuista vuonna 1984:  Porilaisen Musiikkiyhtye Dingon "Sinä ja minä" -kappaleen musiikkivideo näytettiin Levyraadissa. Hysteria sai alkunsa ja rikkoi kaikki sen aikaiset konsertti- ja levymyyntiennätykset.

Vuonna 1986 menestyskokoonpano ilmoitti hajoavansa. Uutinen oli niin suuri, että sitä käsiteltiin kaikkialla television uutisia ja ajankohtaisohjelmia myöten. Dingo-musikaalissa ilmiötä käsitellään bändin keulahahmon Pertti ”Nipa” Neumannin kautta. Näytelmän ovat käsikirjoittaneet Kaisa Kuikkaniemi ja Otto Kanerva. 

Otto Kanerva myös ohjaa Tampereen Komediateatterin ensi kesän musikaaliproduktion, jonka ensi-iltaan klubilla on lippukiintiö lauantaina 8.6.24 klo 18.00.  Paikat ovat varattavissa ja maksettavissa tapahtumakalenterissa tästä päivästä alkaen.  Varauspalvelu sulkeutuu Vappuaattona 30.4.  Musikaalilipun lisäksi Dingo-paketti käsittää  väliaikatarjoilun ja vapaamuotoisen paella&viini-tarjoilun ennen musikaaliesitystä n. klo 16.30.

Pääroolissa Neumannina nähdään kaksi valovoimaista tähteä: Joel Mäkinen (7.6.- 19.6.) ja Saska Pulkkinen (4.7.- 17.8.).  Parhaillaan Joel nähdään Lahden Kaupunginteatterin valovoimaisena päätähtenä musikaalissa Tootsie. Tampereella Joel on esiintynyt mm. Gleb Vaganovina musikaalissa Anastasia. Joel on valmistunut Teatterikorkeakoulusta ja opiskellut Sibelius-Akatemiassa.

Saska Pulkkinen on hurmannut katsojat viimeksi Tampereen Työväen Teatterissa mm. rock-musikaalissa Hamlet sekä musikaaleissa Tytöt 1918, Momentum sekä Poikabändi.

Nämä kaksi vetovoimaista, taitavaa näyttelijää takaavat sen, että Neumannin karisma yltää katsomon takariveille asti! Musikaalissa kuullaan iso joukko Dingo-hittejä.   Ja kuten hyvässä esityksessä pitääkin niin tässäkin on huumorilla iso osansa.

Muissa rooleissa nähdään Sinikka Salminen, Eppu Salminen, Matleena Junttanen, Pyry Smolander (Pete), Patrik Hvitsjö (Jonttu), Taneli Läykki (Quuppa) ja Olli Tulkki (Eve / Pepe).

TERVETULOA KOMEDIATEATTERIIN

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

+ Lisää uusi osallistuja


Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste Rekisterin nimi:
Tampereen Suomalainen Klubi-verkkopalvelun käyttäjätietokanta

Rekisterin käyttötarkoitus:
Rekisterin tietoja käytetään käyttäjien tunnistamiseen, mahdollisten väärinkäytösten selvittämiseen ja mahdollisten teknisten ongelmatilanteiden ratkaisemiseen.

Rekisterin sisältötiedot:
Henkilötiedot: Järjestelmään tallentuu käyttäjän etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite ja -toimipaikka.
Tekniset tiedot: Käyttäjän vierailuista sivustolla tallentuu IP-osoite, selaimen tyyppi, vierailuajat sivustolla, kirjautumisaika ja uloskirjautumisaika.
Osallistumistiedot: Käyttäjän osallistuessa verkkokeskusteluihin tai palautekyselyihin niiden osalta tallentuu em. henkilötietojen lisäksi viestin otsikko, viestin sisältö ja lähettämisaika.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallentuu tietoja käyttäjien rekisteröityessä, päivittäessä omia tietojaan, kommentoidessa, osallistuessa keskusteluun tai jättäessä palautetta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Palautelomakkeella kerätyt tiedot luovutetaan palautteiden käsittelijälle eteenpäin niiden vaatimia toimenpiteitä varten. Tietoliikenteen häirintään syyllistyneiden tietoja voidaan luovuttaa rikoksen selvittämistä varten. Rekisterissä olevien tiedot voidaan poistaa asianomaisen pyynnöstä. Tietoja voidaan luovuttaa voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

Rekisterin suojaus
Käyttäjät voivat käsitellä osaa tiedoistaan kirjautumalla järjestelmään. Rekisterit ovat palvelimella, joka on suojattu asianmukaisesti.

Rekisterin vastuuyhdistys
Tampereen Suomalainen Klubi