Ajankohta

27.6.2024 19:00

Paikka

Muroleen kirkko

Hinta

29 €

Tapahtumaluokka

Kulttuuri← Takaisin

 

Avajaiskonsertin ohjelma tunnelmallisessa Muroleen kirkossa sisältää barokkimusiikin helmiä J.S.Bachin Kahvikantaatista Luciano Berion Bach-henkisiin sovituksiin Beatlesin tunnetuimmista lauluista ”Michelle” ja ”Yesterday”. Sopraano Johanna Isokoski taituroi Händelin ja Vivaldin korukuvioiden parissa ja illan päättää iki-ihana Bachin Kaksoisviulukonsertto.

www.musiikkiaruovesi.fi

Avajaiskonsertissa esiintyvät

Johanna Isokoski, sopraano
Jouko Laivuori, cembalo
Anna Aminoff, huilu
Esa-Veli Riuttamäki, huilu
Petteri Iivonen, viulu
Iidamari Ahonen, viulu
Rebecca Roozeman, viulu
Leena Jaakkola, viulu
Eriikka Nylund, alttoviulu
Aida Hadzajlic, alttoviulu
Samuli Peltonen, sello
Beata Antikainen, sello
Jarkko Uimonen, kontrabasso

Konsertin paikka Muroleen kirkko on muutaman kilometrin päässä Muroleen kanavasta Ruoveden Muroleen kylässä sijaitseva arkkitehti Lauri Auteron suunnittelema, vuosina 1928–1932 rakennettu puinen päätytornillinen pitkäkirkko.  Kirkon pinta-ala on 270 neliömetriä, ja istumapaikkoja siellä on 350 hengelle. Kirkon ulkomaalaus uusittiin 1979. Alttaritaulun Jeesus Getsemanessa maalasi Lennart Segerstråle 1951.  Kirkon läheisyydessä on hautakappeli vuodelta 1933. (Wikipedia)

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

+ Lisää uusi osallistuja


Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste Rekisterin nimi:
Tampereen Suomalainen Klubi-verkkopalvelun käyttäjätietokanta

Rekisterin käyttötarkoitus:
Rekisterin tietoja käytetään käyttäjien tunnistamiseen, mahdollisten väärinkäytösten selvittämiseen ja mahdollisten teknisten ongelmatilanteiden ratkaisemiseen.

Rekisterin sisältötiedot:
Henkilötiedot: Järjestelmään tallentuu käyttäjän etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite ja -toimipaikka.
Tekniset tiedot: Käyttäjän vierailuista sivustolla tallentuu IP-osoite, selaimen tyyppi, vierailuajat sivustolla, kirjautumisaika ja uloskirjautumisaika.
Osallistumistiedot: Käyttäjän osallistuessa verkkokeskusteluihin tai palautekyselyihin niiden osalta tallentuu em. henkilötietojen lisäksi viestin otsikko, viestin sisältö ja lähettämisaika.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallentuu tietoja käyttäjien rekisteröityessä, päivittäessä omia tietojaan, kommentoidessa, osallistuessa keskusteluun tai jättäessä palautetta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Palautelomakkeella kerätyt tiedot luovutetaan palautteiden käsittelijälle eteenpäin niiden vaatimia toimenpiteitä varten. Tietoliikenteen häirintään syyllistyneiden tietoja voidaan luovuttaa rikoksen selvittämistä varten. Rekisterissä olevien tiedot voidaan poistaa asianomaisen pyynnöstä. Tietoja voidaan luovuttaa voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

Rekisterin suojaus
Käyttäjät voivat käsitellä osaa tiedoistaan kirjautumalla järjestelmään. Rekisterit ovat palvelimella, joka on suojattu asianmukaisesti.

Rekisterin vastuuyhdistys
Tampereen Suomalainen Klubi