Ajankohta

16.10.2024 19:00

Paikka

Tampere-talo

Hinta

130 €

Tapahtumaluokka

Kulttuuri← Takaisin

Kuva:  Luca Migliore

 

Varaa ja maksa paikat itsellesi ja seurueellesi Tampereen Suomalaisen Klubin Tapahtumakalenterin kautta sivun alalaidassa olevalla  lomakkeella ja sitä seuraavalla Svea Payments'in maksunvälityssivulla omassa verkkopankissasi tai maksukortillasi VIIMEISTÄÄN 15.9.24.
 

​Lipun hinta on 130,00 € hengeltä.  Hinta sisältää

* konserttilipun hyviltä permantopaikoilta riveiltä 11-21,
* kuohuviinitarjoilun ennen konserttia 3. kerroksen ravintola Duurissa,
* väliaikatarjoilun kaikille pöytiin katettuna 3. kerroksen ravintola Duurissa,
* käsiohjelman,
* vaatesäilytyksen klubille nimetyssä vaatesäilön välikössä. 
 

Peruutuksista pidätämme 15,00 €/maksu toimistomaksun.
 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

 

Konserttiohjelma Tampereella 16.10.24

Mihail Glinka: Alkusoitto oopperasta Ruslan ja Ljudmila
Aram Hatšaturjan: Viulukonsertto d-molli
Jean Sibelius: Sinfonia nro 3

 

London Philharmony Orchestra

Philharmonia-orkesteri on yksi maailman johtavista sinfoniaorkestereista, jonka historia ulottuu yli 75 vuoden taakse. Orkesteri perustettiin vuonna 1945, ja se on vakiinnuttanut asemansa sekä Lontoon musiikkielämässä että kansainvälisessä vertailussa. Orkesterin koti sijaitsee Lontoon sydämessä Southbank-taidekeskuksen Royal Festival Hall -konserttisalissa. Orkesteri on konsertoinut ympäri Eurooppaa, Pohjois-Amerikkaa, Japania ja Kiinaa, ja heidän verkkoesiintymisensä ovat tavoittaneet ilahtuneita kuulijoita jopa Fidžillä, Sudanissa, Indonesiassa ja Norjan napapiirillä asti.

 

Ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali

Santtu-Matias Rouvali on Philharmonia-orkesterin historian kuudes ylikapellimestari. Rouvali on toiminut ylikapellimestarina syksystä 2021. Hän on myös Göteborgin sinfonikkojen ylikapellimestari vuodesta 2017 alkaen. Rouvali toimi Tampere Filharmonian taiteellisena johtajana ja ylikapellimestarina vuosina 2013–2023 ja on nimetty Tampere Filharmonian kunniakapellimestariksi. Rouvali jatkaa vierailijana tiivistä yhteistyötään lukuisten huippuorkestereiden kanssa, mukaan lukien Münchenin filharmonikot, Berliinin filharmonikot, Royal Concertgebouw -orkesteri sekä New Yorkin filharmonikot.

 

Nemania Radulović

Philharmonian konsertin solistina esiintyvä Nemanja Radulović on virtuoosimainen viulisti, joka on konsertoinut Rouvalin ja Tampere FIlharmonian kanssa Tampereella aikaisemminkin. Radulovićin esiintyminen on herättänyt laajaa ihailua niin yleisön kuin kriitikoidenkin keskuudessa. Hänen musiikillinen ilmaisunsa on voimakasta, emotionaalista ja vangitsevaa, ja hän on tunnettu taitavasta tekniikastaan ja syvällisestä musikaalisuudestaan.

 

”Kansainväliset orkesterivierailut tarjoavat osaltaan ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia taiteellisesta monimuotoisuudesta ja samalla vahvistavat Tampereen mainetta kansainvälisenä kulttuurikohteena sekä yleisöille että esiintyjille. Tampere-talossa on maailmanluokan konserttisali, joka vetää vertoja monelle kansainväliselle esityspaikalle. Sitä taiteilijavieraamme säännöllisesti ihailevat. Philharmonian ja Rouvalin paluuta Tampereelle suunniteltiin jo heidän edellisen, menestyksekkään Tampereen vierailunsa yhteydessä. Nyt yhteistyömme saa jatkoa, tuulahdus Lontoon kulttuurielämästä on odotettu”, kertoo Tampere-talo Oy:n taiteellinen johtaja Suvi Leinonen.

Muutokset mahdollisia.  Tuotanto Tampere-talo Oy

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

+ Lisää uusi osallistuja


Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste Rekisterin nimi:
Tampereen Suomalainen Klubi-verkkopalvelun käyttäjätietokanta

Rekisterin käyttötarkoitus:
Rekisterin tietoja käytetään käyttäjien tunnistamiseen, mahdollisten väärinkäytösten selvittämiseen ja mahdollisten teknisten ongelmatilanteiden ratkaisemiseen.

Rekisterin sisältötiedot:
Henkilötiedot: Järjestelmään tallentuu käyttäjän etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite ja -toimipaikka.
Tekniset tiedot: Käyttäjän vierailuista sivustolla tallentuu IP-osoite, selaimen tyyppi, vierailuajat sivustolla, kirjautumisaika ja uloskirjautumisaika.
Osallistumistiedot: Käyttäjän osallistuessa verkkokeskusteluihin tai palautekyselyihin niiden osalta tallentuu em. henkilötietojen lisäksi viestin otsikko, viestin sisältö ja lähettämisaika.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallentuu tietoja käyttäjien rekisteröityessä, päivittäessä omia tietojaan, kommentoidessa, osallistuessa keskusteluun tai jättäessä palautetta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Palautelomakkeella kerätyt tiedot luovutetaan palautteiden käsittelijälle eteenpäin niiden vaatimia toimenpiteitä varten. Tietoliikenteen häirintään syyllistyneiden tietoja voidaan luovuttaa rikoksen selvittämistä varten. Rekisterissä olevien tiedot voidaan poistaa asianomaisen pyynnöstä. Tietoja voidaan luovuttaa voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

Rekisterin suojaus
Käyttäjät voivat käsitellä osaa tiedoistaan kirjautumalla järjestelmään. Rekisterit ovat palvelimella, joka on suojattu asianmukaisesti.

Rekisterin vastuuyhdistys
Tampereen Suomalainen Klubi