Ajankohta

30.5.2024 18:00 – 30.5.2024 19:30

Paikka

Marskin sali

Tapahtumaluokka

Muu tapahtuma
← Takaisin

Valtiopäivämies Suomen Senaatissa, kapinallinen ja kaksi kertaa kuolemaan tuomittu Oskari Tokoi eli vaiherikkaan elämänsä Kannuksesta Venäjän kautta Yhdysvaltoihin. Vuonna 2023 tuli kuluneeksi 150 vuotta hänen syntymästään.

Oskari Tokoin pojanpoika LAURI O. TOKOI tulee vieraaksemme Tampereen Suomalaisen Klubin Marski-saliin kertomaan meille isoisänsä vaiheista Yhdysvalloissa. Tämä ajanjakso on Suomessa vähemmän tunnettu kausi hänen elämästään. Ennen Laurin esityksen alkua FT Rainer Smedman, joka on perehtynyt yksityiskohtaisesti Oskari Tokoin elämänvaiheisiin, kertoo hänen värikkäistä vaiheistaan Suomessa ja Venäjällä.

Lauri O. Tokoi on Houstonissa, Teksasissa asuva 74-vuotias eläkkeellä oleva myynti-insinööri ja yrittäjä. Hänen viimeisin yrityksensä valmisti ja suoritti erikoislaitteilla öljynporausalusten hormien ja putkistojen nuohouksia. Esityksessään hän keskittyy kertomaan Oskari Tokoista isoisänä ja amerikkalaisena vaikuttajana. Laurin esitys on englanninkielinen, mutta se tulkataan tarvittaessa suomeksi. Koulutukseltaan Lauri on fysiikan insinööri ja psykologian kandidaatti. Hän työskenteli aluksi 33 v vieraan yrityksen palveluksessa ja sen jälkeen 10 v itsenäisenä yrittäjänä.

Tilaisuus on Suomi-Amerikka -yhdistyksen järjestämä ja yhteistyöluento SAMin ja klubin kanssa.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

+ Lisää uusi osallistuja


Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja
Poista osallistuja

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste Rekisterin nimi:
Tampereen Suomalainen Klubi-verkkopalvelun käyttäjätietokanta

Rekisterin käyttötarkoitus:
Rekisterin tietoja käytetään käyttäjien tunnistamiseen, mahdollisten väärinkäytösten selvittämiseen ja mahdollisten teknisten ongelmatilanteiden ratkaisemiseen.

Rekisterin sisältötiedot:
Henkilötiedot: Järjestelmään tallentuu käyttäjän etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite ja -toimipaikka.
Tekniset tiedot: Käyttäjän vierailuista sivustolla tallentuu IP-osoite, selaimen tyyppi, vierailuajat sivustolla, kirjautumisaika ja uloskirjautumisaika.
Osallistumistiedot: Käyttäjän osallistuessa verkkokeskusteluihin tai palautekyselyihin niiden osalta tallentuu em. henkilötietojen lisäksi viestin otsikko, viestin sisältö ja lähettämisaika.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallentuu tietoja käyttäjien rekisteröityessä, päivittäessä omia tietojaan, kommentoidessa, osallistuessa keskusteluun tai jättäessä palautetta.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Palautelomakkeella kerätyt tiedot luovutetaan palautteiden käsittelijälle eteenpäin niiden vaatimia toimenpiteitä varten. Tietoliikenteen häirintään syyllistyneiden tietoja voidaan luovuttaa rikoksen selvittämistä varten. Rekisterissä olevien tiedot voidaan poistaa asianomaisen pyynnöstä. Tietoja voidaan luovuttaa voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa.

Rekisterin suojaus
Käyttäjät voivat käsitellä osaa tiedoistaan kirjautumalla järjestelmään. Rekisterit ovat palvelimella, joka on suojattu asianmukaisesti.

Rekisterin vastuuyhdistys
Tampereen Suomalainen Klubi